Omdat ik toch vast zit met mijn masterproef en mijn promotor andere dingen om handen heeft, een zelfevaluatie aan de hand van Pietels tien items, schromelijk laat, maar vorige week zat ik niet vast in mijn masterproef, toen had ik andere dingen te doen. 14 000 tekens bereiken, bijvoorbeeld.

Ik ben als ik het lijstje mag geloven tamelijk slecht bezig, ik heb blogpersoonlijkheid noch ancinniteit, ik doe niet van controverses en interacties. Ik schrijf zelden lijstjes, en ik heb nog maar n stokje gekregen en dat heb ik niet eens doorgegeven. Maar ik heb wl elke dag een paar bezoekers op zoek naar Hot Marijke of foto's van piemels, en om de n of andere reden lokken ook Poolse nylonkousen mensen naar hier. Dus dat valt mee. Ik heb feeds en alles wat daarmee te maken heeft, een heel basic skin en een eigen domein, al is dat een verdienste van mijn webmaster. Ik zou vaker audiovisueel materiaal moeten integreren in mijn tekst.

En ik zorg ervoor dat er hier regelmatig iets te lezen is. Dat zou ik beter niet doen, want ik ben over veel berichten niet helemaal tevreden. Maar goed, het heeft mij ongeveer tot nu gekost om terug zoveel lezers als in juni te hebben, al zijn het zeker niet dezelfde, in juni (en daarvoor) kreeg ik bezoekers die vooral wilden weten hoe het mij in Polen verging. En wie het nog niet gemerkt heeft, ik zit niet meer in Polen, dus die mensen blijven grotendeels weg.

Mijn inhoud is zeker niet voor iedereen herkenbaar, misschien moet ik daar iets aan doen. Maar misschien ben ik niet zo herkenbaar, en is dat ook wel boeiend? Ik kijk ook niet naar de Pfaffs omdat ik die mensen herkenbaar vind, integendeel.

En mijn stijl bijschaven, ik schrijf vaak te fel uit de losse pols.

Werk aan de winkel. Nu ja, ik kan pas morgen naar mijn promotor.