Most enviable zijn op facebook, ik heb mij vaak afgevraagd waar ik die positie aan verdiend heb, maar vandaag begon het mij plots te dagen, op nog geen enkel moment dit jaar heb ik ook maar iets gevoeld van wat thesisstress moet zijn. Enviable indeed, maar ik ben dan ook in oktober beginnen schrijven toen die 19. 999 andere studenten aan de KUL nog een luilekkerleventje hadden.

Maar ha!, daardoor is het mijne luilekker geblÚven, ik zit in mijn uppie op mijn wifi in mijn bikini te klooien aan wat straks de inleiding moet worden, ik heb een uur les gebrost en ik heb een kan water vol ijs naast mij staan. Enviable, ik zou het bijna begrijpen.

Het dankwoord is al klaar, maar dat kan nog veranderen moest ik iemand vergeten zijn die mij straks nog een grote dienst bewijst. Uw kans is dus nog niet verkeken. Keep that in mind, de komende weken, de deadline is 6 juni denk ik en het feit dat ik daar niet zeker over ben zegt genoeg. Ik denk aan hopen snoep in mijn brievenbus of het hele geval nalezen ook al is een derde ervan onbegrijpelijk want Pools.

Anyway, verder op mijn facebook stond ik totnogtoe listed als single. Helaas een waarheid als een koe en dat stigma wou ik ook wel eens kwijt. Bij gebrek aan een betere oplossing dacht ik aan verbergen, waardoor ik in de feeds van 96 mensen no longer listed sta als single, je hoeft niet dom te zijn om daar iets in te zien.

Alas, het ligt gevoelig en wie het waagt daar virtueel of in real life opmerkingen over te maken, kan zich verwachten aan represailles genre voor eeuwig verdwijnen uit mijn virtuele vriendenlijst. U bent gewaarschuwd en mag mij nu verder benijden, ik heb een vriendin met een zwembad in haar tuin. Ondanks mijn #2 ranking als hottest doe ik seffens trouwens zedig mijn badpak aan. De relativiteit van compare people is mij namelijk ook niet vreemd.

Aan 't werk.