Dit bericht is er omdat bloggers elkaar moeten helpen, vind ik, zoals er vroeger die oervervelende liedjes van kinderen voor kinderen waren die iedereen kon meezingen en ik niet. We zijn al een tijdje geen kinderen meer, met z'n allen, en de liedjes zijn gelukkig vervangen door een link ingebed in een stukje tekst.

't Is voor alle mensen die hetzelfde probleem hebben als ik, kleren te veel in deze tijden van wisselende mode elke maand en kleren die demodÚ zijn voor je hun nieuwe, hippe merknamen vanbuiten hebt kunnen leren, wat zorgt voor volle kasten en geen plaats om nieuwe, tijdelijk hippe aanwinsten te stockeren. Bij mij is het proppen elke keer als ik mijn loopbroek wil opruimen.

Ik heb natuurlijk een leven in de de chiro, alwaar ik lelijk gekleed ga, en tegenwoordig doe ik sport, iets waar ik ook niet noodzakelijk trendy moet zijn, maar moest ˙ met uw oude bigshirts, bouwvakkershemden en sneeuwmantruien uit de jaren negentig geen blijf weten en sokken te over hebben wegens onge´nspireerde schoonmoeders op kerstdag, ga dan naar hier, en help iemand een klein stukje vooruit.

En moest u iets tegen Hanne Troonbeeckx hebben, zet u er dan over, ze verdient niet meer omdat u een goed mens zou zijn.