Ik ben nooit ziek. Dat meen ik, de laatste keer dat ik koorts had dateert van op kamp in 2000. En dat was van de stress, want ik werd toen gepest. Toen wijlen de paus doodging had ik een zweem van griep, vast omdat ik toen al Pools studeerde. En dat is alles, sindsdien heb ik mij alleen nog maar prima gevoeld.

Deze week al de hele week vage hoofdpijn, die vanboven vooraan zit. 't Is vast iets met mijn linkeroog, want mijn linkerooglid doet regelmatig een kwartiertje van spasmen. Gisteren werd die vage hoofdpijn ineens felle hoofdpijn en had ik een zweem van misselijkheid, maar dat ging over. Nu is ie terug vaag. Vervelend, hoofdpijn. En mijn nek zit ook niet helemaal waar ie moet zitten.

Gisteren toch maar naar de inhaalles Russisch gegaan, nadat ik de les zelf gebrost had omdat ik wist dat het van inhaalles ging worden. De prof echter is zelf niet komen opdagen, waar we eigenlijk geen probleem van mochten maken, want ze had zelf al gezegd dat ze geen les zou geven als er te weinig volk was. Waardoor ik behoorlijk lastig werd, want als studente met hoofdpijn word ik graag met respect bejegend.

Koorts heb ik niet, dus ben ik niet ziek. Volgens onze zeer oude thermometer heb ik zelfs maar 34 lichaamstemperatuur, waar ik mij zorgen over zou maken moest het een nieuwe thermometer zijn. En hey, volgens wikipedia heeft ooit iemand 14 overleefd.

Ik wil toch graag een uurtje gaan dutten, maar dan ben ik de rest van de dag een wrak en we hebben net een meisjesavond gepland. En daar heb ik teveel zin in om hoofdpijn iets aan te laten veranderen. Die zin klopt niet, denk ik, maar u hebt dan ook niet al een hele week hoofdpijn.

Pleh.