Stem op mij in de bwards! Ik heb de beste blog! Ik ben een vrouw, ik verdien dat! Ik heb elke dag meer dan 1000 lezers!

Weer veel te veel bwards in mijn feeds. Ik doe er niet aan mee, want ik vind mijn blog niet zo goed dat ik er zelf op zou stemmen, denk ik. En eerlijk is eerlijk, ik heb ook geen zin om aandachtszieke pagina's te nomineren voor beste site. Een beste site, beste mensen, wint dat zonder linkje in de kantlijn van uw blog en zonder wanhoopsoproep in een massa feedreaders.

Akkoord, ik wil ook aandacht voor wat ik doe, maar niet om daarna champagne te drinken en toastjes te eten en te snoeven met een plaats op een longlist van een verkiezing waar de helf van het potentieel niet aan heeft meegedaan. Ik ben natuurlijk ook menselijk, als ik erop zou staan, zou ik het fijn vinden, en zou ik misschien zelfs ook beginnen snoeven, maar dan zou ik de pest krijgen aan mezelf en dat is niet de bedoeling van 2008.

Serieus, ik vind het nog steeds allemaal zo vergankelijk en futiel, dat geblog, dat ik er niet aan mee doe. Want volgens mij is er geen enkele weblog waarop nooit een saai bericht staat. Er is gezegd Beste Blog en dan verwacht ik er één zonder tekortkomingen. Zoals een heel erg goed boek ook geen mindere pagina heeft per hoofdstuk. Alles goed of niets.

Probeer niet tussen de regels door een oproep te vinden toch te stemmen op mijn weblog. Om dat te bewijzen link ik niet door. Niet.