Ik doe van ironie, en krijg, al was dat in de toekomst van dit bericht en niet in de regeltjes ervoor, naar aanleiding van mijn derde punt bezorgde telefoon uit China. Ontroering!

- Goed dat ik een vreselijke nacht vol nachtmerries van de ergste graad achter de rug heb, dat is echt vreselijk goed voor mijn durfalvermogen. Weer in slaap vallen vereiste zoveel moed dat ik daar weer wakker van lag.
- Gelukkig dat het zo vreselijk hard waait vanmiddag, ik ben ingehaald door wel duizend bladeren en wie ben ik anders dan iemand die graag wordt ingehaald door bruine, opgekrulde bladeren?
- Ideaal dat noedels niet meer elke week gezellig komen eten, dat spaart mij een avond per week uit die ik kan vegooien aan masterproefklooien.
- Fantastisch dat de Colruyt een belachelijk ingewikkeld systeem aan zijn kassa's heeft tegenwoordig, dat houdt mij alert tijdens het boodschappen doen.
- Spannend ook dat An van de kassa mij met wantrouwige onbeleefdheid vroeg mijn rugzak open te doen, ik had namelijk net zo goed een winkeldief van het ergste soort kunnen zijn. Goed ook dat het belachelijk lang aanschuiven was, dan bewijst dat de Belgische economie het goed doet deze dagen.
- Prima dat automobilisten niet meer heel erg naar fietsers omkijken, dat spaart mij straks een hoop moeite.
- Gieren dat ik vrijgezel ben, dan kan ik mijn vrijdagavond in comfypants doorbrengen in de zetel.