Eigenlijk zijn er niet zo heel veel slechte karakters. Er is wel Bush en wijlen meneer Hoessein, en af en toe duikt er een creep op die meisjes in een kelder steekt en ze stilaan laat sterven. Maar het gros van de mensen heeft het doorgaans wel op zijn medemens begrepen. Ik fiets vaak zonder handen, omdat dat beter is voor mijn rug (enfin, mijn zadel staat gewoon te laag, maar ik ben te lui om mij aan te passen aan een hoger zadel), en er is nog nooit iemand zo gemeen geweest mij gewoon om te duwen. Als ik kan bedenken dat mensen dat zouden doen, dan zou ik denken dat er net zo goed mensen zijn die wel meisjes die zonder handen fietsen omduwen eens ze bedacht hebben hoe grappig dat zou zijn.

Er zijn zoveel meer manieren om een hele vervelende mens te zijn. Je zou elke eerste maandag van de maand de banden van een willekeurig persoon afsteken. Je zou gewoon iemands handtas kunnen afpakken en ze ver weg gooien en lachend weglopen. Heel vervelend autorijden, maar ik zou niet weten hoe je dat doet. Of tijdens de les de hele tijd met je vingers roffelen, of een beetje vroeger komen en alle dia's ondersteboven steken. Dagenlang voor een schoolpoort staan wachten in een lange donkere jas met een zonnebril op. Plots verdwijnen en een kinderschoen achterlaten.

Als je echt, echt slecht wil zijn, dan vermoord je toch gewoon een willekeurig persoon in een donkere straat? Je laat geen sporen achter en wordt nooit gevonden. Heel vervelend voor de nabestaanden van die mens. En echt, echt heel slecht.