Er zijn vijf mensen op mijn blog terechtgekomen op zoek naar Hot Marijke. Misschien moet ik maar schrijven dat ik Paris Hilton naakt hebt gezien en daar een foto van getrokken heb en die dan heb gepost, terwijl het natuurlijk helemaal geen foto is van Paris Hilton in haar blootje, maar een bewijs dat ik gelijk had, toen met dat boek. Ik was er helemaal van gedaan toen ik het las.

Ik had het mij alleen aan de andere kant herinnerd.

Maar goed, ik wil dus graag meer lezers. Ik zou dus wat meer moeten posten, maar ik weet begot niet waarover. Allez, als ik op andere blogs lees waarover geschreven wordt, dan voel ik mij vaak voyeuristisch. Ik ben dus op zoek naar de grens tussen dingen waarover ik kan schrijven en dingen waar het internet nog niet klaar voor is.

Ik kan schrijven dat ik vandaag niet heb moeten werken in de namiddag en dat mijn neus al geen pijn meer doet. Ik kan ook schrijven over mijn werk en mijn studies. Ik zou eigenlijk geen dingen mogen posten die andere mensen zouden kunnen kwetsen, maar met Xavier in gedachten weet ik dat ik mij daar al schuldig aan heb gemaakt. En ik kan ook niet schrijven over dingen die ik wel voel maar niet kan verwoorden, waardoor vaak ook mijn vrienden er niets over weten.

Hm.