Ik heb vandaag ontdekt dat WC-eend WC-eend heet omdat de fles de vorm heeft van een eend. Om beter onder die sleuf te geraken die aan elke WC-pot zit, en waar ik het nut niet van in zie behalve dat ze daar dan gespecialiseerde kuisproducten voor op de markt kunnen brengen.

En ik heb vandaag ook leren bosmaaien, de Willy zag het mij zo niet doen, maar daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Als ik van de staat een premie voor risicovol werk krijg, wil ik de risico's tenminste genomen hebben. Met een riek hooi scheppen is alleen gevaarlijk omdat je er blaren van krijgt op je handen en die waren er al na vijf minuten.

Na twee dagen tussen die mensen spreek ik al een sterk geconcentreerde vorm van verkavelingsvlaams. Op kamp is het behoorlijk grappig dat ik snel accenten overneem en de hele buurt een beetje kan foolen, maar in het echte leven vind ik het een vervelende eigenschap. En de mens waar ik mee carpool is saahaai. Uit het niets begon hij te vertellen over hoe het komt dat twee van zijn ruiten niet getint zijn en al de andere wel. Het verhaal was zo oninteressant dat ik het niet ga navertellen, maar kan je nagaan, ik ben ook te weten gekomen dat zijn verrekijker uit de Lidl komt en zeventwintig euro heeft gekost. In hetzelfde verhaal!

Oh! En ik ben behoorlijk dolenthousiast dat ik vrijdagzaterdagzondag mag gaan verslagen schrijven op de site van marktrock! Hoho!