In de Weg naar Volwassen Worden heb ik al tamelijk veel gedaan. Ik heb al bier gedronken, ik heb borsten gekregen (niet noodzakelijk in die volgorde), ik heb veel rokken gekocht, ik heb meer dan drie paar schoenen (maar niet veel meer), ik heb verantwoordelijkheid opgenomen om u tegen te zeggen, ik heb een broer die een huis heeft gekocht, ik heb zelfs een paar maanden alleen gewoond en ik ga al een paar jaar alleen naar de kapper.

En nu heb ik mijn voorlopig rijbewijs. Ha! De theorie heb ik eigenlijk al afgelegd op 21 september 2005, maar toen is het er een jaar niet van gekomen en toen ik eindelijk werk ging maken van leren rijden besloot een stiefvader die ik toen had weg te gaan met de auto die wij toen hadden, en leer maar eens rijden zonder auto. Vaneigens heeft daar een mooie sketch over, eigenlijk, maar los daarvan, dat gaat dus niet.

Op kamp heb ik beseft dat de meeste mensen jonger dan mij een rijbewijs hebben en de meeste mensen ouder niet, en om gênante situaties volgend kamp te vermijden heb ik dan maar besloten dat ik de volgende ben met een rijbewijs. Dus heb ik gevraagd aan Marie, die een rijbewijs heeft en dus jonger is dan mij, om mij op een verlaten moment tussen het lavertje van de tito's en de keti's door, te leren rijden.

En ik ben zelfs al vertrokken op een berg. Alleen maar omdat ik op die berg eerder stilgevallen was, maar allez, muggenziften is nu ook niet helemaal aan de orde.