Ik heb het drukdrukdruk, ik ben net terug van de kapper en ik moet dringens naar Friends kijken, met dat ik veel geld heb gegeven aan al die DVD's en dan naar Polen ben vertrokken zonder, al een chance natuurlijk, ik heb zo al honderd euro moeten bijbetalen omdat ik teveel bocht meehad, maar zoals een domme zakenman tegen mij zei, gelukkig was dat honderd euro in zloty's.

Ja, gelukkig, meneer. Maar nu moet ik dus voor minstens honderd euro plezier hebben aan die DVD's en ik zit nog maar aan twintig ofzo. Dus ik heb weinig tijd.

Behalve dan dat ik drie maanden vakantie heb. Hout vasthouden hoor, ik krijg mijn uitslag morgen pas.

In Het Kruidvat stond gisteren een lange rij en dan was er weer zo'n pitslip van een vrouw die het niet nodig vond om aan te schuiven, en dus zomaar een beetje opzij ging staan om zichzelf er dan tussen te foefelen, de domme trut. En dan stond ik tussen een vrouw met een hoofddoek en een klein meisje met een hoofddoek. Ah, en tegen die vrouw met de sluier durfde ze zo niet goe te spreken, dus vroeg ze aan mij waar ik in de rij stond, hetgeen nogal duidelijk was, met dat de rij een rechte lijn was.

Toen ze doorhad dat ze het bij mij niet moest proberen heeft ze aan het meisje achter mij gevraagd "Hebt u vakantie, want ik moet gaan werken hoor". En dat meisje kon geen Nederlands en kon dus ook niks doen. En ik zei nog dat dat meisje achter mij stond maar bon, niet dat dat iets heeft uitgemaakt.

Op zo'n momenten heb ik spijt dat ik geen Arabistiek ben gaan studeren.

En ik kan niet tegen mensen die kinderen niet beschouwen als volledige mensen en die u zeggen tegen mensen die er niet striks Vlaams uitzien om te verbergen dat ze bol staan van de minachting.

En bij de kapper zat een vrouw die zo'n vervelende kinderen meehad dat ze haar hebben voorgelaten. Zo kan ik het ook hoor!