Allez, vijgenyoghurt dan maar. Met extra vezels en al. Ik ben benieuwd.

Er zitten al stukken in, dat begint al slecht. En van die pitten, kunnen ze dat niet zeven bij Galaxi? Ahnee, dan blijven die vezels achter en zitten ze met een zift vol vezels die ze niet meer kunnen gebruiken omdat die vijgenpitten daar ook tussen zitten. Maar hij is wel schoon rozig, en romig, hoewel het magere is. En hij ruikt lekker.

De smaak, helaas, is degoutant. En de textuur is ook een beetje vies. Ten eerste, waarom moeten die stukken daar in? Als ik zin heb in stukken, dan eet ik wel een appel, of wie weet wel een vijg, we hebben hier trouwens ook een vijgenboom. Maar ik lust duidelijk ook geen vijgen, dus was het vrij utopisch dat ik die yoghurt ging lusten, eigenlijk. En de stukjes zijn zo vies zacht, yukkie. En ten tweede, veels te zurig, ofzo, wacht, nog eens een hapke nemen om te zien wat er net het probleem is met de smaak.

Ha, het probleem met de smaak is voorzekers dat hij op die van vijgen gelijkt. Voor liefhebbers van brokken, pitten, extra vezels en vijgen zou ik zeggen, allemaal naar de frigo van de Colruyt. Akkeba.

Zo, ik zet dat potteke braaf terug in de frigo. Morgen probeer ik de rabarberyoghurt.

Spannend!