Ik heb morgen en overmorgen examen Pools en ik zou daar beter wat mee bezig zijn, maar iets zegt me dat de leraar het zelf niet zo serieus neemt als hij ons twee dagen voor het examen meeneemt op tweedaagse citytrip. Nu, ik heb al wat woordjes bekeken, maar het gaat er toch vooral over vlot over te komen en dat lukt toch niet met woorden die nog niet volledig in mijn Pools zijn opgenomen. De grammatica is allemaal herhaling van Leuven, met identiek dezelfde oefeningen enzo.

Ik heb dan ook wat tijdvullend gedacht, pistolekes gaan kopen enzo, bijvoorbeeld, en ook ne cola, gezien alsdat mijn maag sinds vrijdag niet meer wakker geworden is en ik daar toch tamelijk moe van word in het geheel.

Maar oh wat een vreselijke ramp aan de kassa! Ik had niet genoeg geld bij! Dan maar zonder de cola, en dus begon de cassire met de hele ingewikkelde annulatieprocedure waar ze zelf niet voor bevoegd is, en de mens achter mij had al in de mot dat dat uren ging duren en heeft het bijgepast! Er is nog hoop voor Polen!

Hopelijk ook een beetje voor Belgi, met die verkiezingen en de hele mikmak aan populaire partijen waar ik eigenlijk niet helemaal tot helemaal niet voor te vinden ben. Ik vind het be-hoor-lijk spannend.

Bw.