We hebben een nieuwe internetprovider en in het begin waren we daar blij mee. De vorige internethandyman was lelijk, onvriendelijk, stonk, en heeft volgens mij ook alles te maken met de diefstal van mijn dierbare laptop, en de nieuwe is heel vriendelijk en zowat de knapste Pool die ik al gezien heb. En vriendelijk! Maar zo vriendelijk! En grappig nog ook, het eerste dat hij zei was 'en ik ben helemaal nieuw,' omdat hij ook helemaal nieuw was. Ik denk dat het met een Poolse woordspeling was, want zo in het Nederlands is dat hoegenaamd niet grappig.

Enfin, voor de rest is er niks aan, aan dat nieuwe internet. Het heeft om te beginnen al een dag plat gelegen toen het nog maar pas ge´nstalleerd was, en als het weer iets afwijkt van default omstandigheden weigert het ook vaak te werken. Zaterdag een paar bliksems en boem patat, internet plat. En vandaag regen met bakken uit de lucht, onze straat wegens zeer slecht aangelegd onder water en hopla, internet kapot. En als we het melden aan de huisbaas dan is-ie altijd een beetje vervelend, maar ja, 't is dan ook een vervelende vent.

Kch. Ik surf voor het slapengaan en nu geraak ik niet in slaap. Ik heb zelfs al geprobeerd tot honderd te tellen maar toen ik bij vier was ben ik mijn gedachtenstroom nog maar eens achteruit beginnen reconstrueren.

Ha! Ik ben het draadloos netwerk van onze buren aan het pikken! Dat zal ze leren, mijn laptop pikken! (iedereen is verdacht) Zeg nu nog dat ik a) niet probleemoplossend kan denken en b) niet met techneutpreut overweg kan! Ik heb toch maar schoon dat knopke verschoven!